Status på din livssituation

Det kan være meget givende at lave en status og tage temperaturen på livet, som det er for dig lige her og nu. Er dit liv rigt og glædesfyldt, eller er det gået lidt på "autopilot" eller er der mange udfordringer? Og hvordan vil du gerne komme videre?

Livshjul, personlig udvikling

Det undersøger vi ved at arbejde med livshjulet, som er et meget virksomt coaching redskab. Ved at arbejde med livshjulet får du bredt fokus på alle dele af dit liv, som det er lige nu (fx arbejde, fritid, personlig udvikling, familie, kæreste, sundhed og økonomi).

Livshjul

Hvad du er tilfreds med?
Hvad vil du gerne forbedre?
Hvad vil du prioritere at arbejde med lige nu, og hvad du vil lade vente?


Det kan være befriende at lave en status på sit liv. Ofte finder man ud af at man er godt på vej i flere områder, og at der er nogen områder, der kunne trænge til forbedring. I coachingen finder man ud af, hvad der gemmer sig i hvert enkelt punkt, hvorpå man beslutter sig aktivt for, hvad man vil arbejde med først og hvad man vil lade vente.
Når man på den måde får overblikket og tager en ting af gangen, bliver det meget mere overkommeligt og inspirerende at komme igang med at forandre sit liv til det bedre.


"Til slut er det ikke mængden af år i dit liv der tæller, det er mængden af liv i dine år.." Abraham Lincoln.