Meditation/mindfulness

Meditation og mindfulness er metoder til at komme i dybere kontakt med os selv og genfinde vores indre ro. Vi har ofte så travlt idag, at vi glemmer at leve lige NU, og vi glemmer at mærke efter, hvordan det egentlig er at være os.

Alt for meget af vores tid lever vi enten i minder om fortiden eller i drømme om fremtiden. Men fortiden er forlængst passeret og ingen ved hvad fremtiden bringer. Det er i NU´et at livet leves. Det er i NU´et, der er nærvær og mulighed for at ændre tingene. NewPerspective coaching

Under meditationen tillader vi os en pause fra hverdagslivet. Vi sætter tempoet ned og giver os lov til "bare" at være tilstede i NU´et. Det giver mulighed for at opdage, hvordan det egentlig er at være dig lige nu. Hvilket er første skridt mod at leve dit liv mere bevidst og mere nærværende. Desuden giver det med tiden en dybere ro og mening, som er meget, meget berigende.

Videnskabelige undersøgelser har vist mange forskellige positive effekter ved regelmæssig meditation. Det har en afstressende effekt, styrker immunforsvaret, og påvirker hjernen, hjerterytmen og åndedrættet.

At meditere i en gruppe forstærker energien, så det er lettere at få en dybere og bedre meditation, og meditation i grupper kan kun anbefales – uanset om man er nybegynder eller erfaren udøver.

Meditationsgrupper:
Meditationsgrupperne er små hold, hvilket skaber mulighed for en intens energi og for et fortroligt rum, hvor man kan stille spørgsmål og dele sine erfaringer af meditationen, hvis man har lyst. Meditationen foregår siddende på stole, og rummer ofte en guidet afspænding, en guidet visualisering og tid i stilhed; alt afhængig af hvad interesserne er i gruppen.

- Ulige tirsdage 19.00-21.00. Nødebo. Lukket for tilgang
- NYT hold. Lige tirsdage 19.00-21.00. Nødebo.

Pris 150 kr. per gang. Man binder sig for 2 måneder (4 gange) af gangen, og beløbet på 600 kr betales ved tilmelding.

Ring for mere information og tilmelding. Eller for at lade dig skrive på venteliste. Når der er tilstrækkeligt med deltagere oprettes nye hold, på de dage der passer jer. Meditationsgrupperne foregår i Nødebo nord for Hillerød.