Om mig

Min vision i NewPerspective er at hjælpe mennesker til at leve et mere tilfredsstillende og lykkeligt liv. Jeg arbejder udfra at erhvert menneske er unikt og værdifuldt, og har et udviklingspotentiale, der ligger klar til at spire under de rette betingelser.

Jeg arbejder med stress, psykoterapi, coaching og naturterapi - og har en stor variation af redskaber og metoder, som jeg trækker på, alt efter hvad netop du har brug for. Derudover arbejder jeg med meditation og mindfulness, som er måder til at opnå større indre ro og væren i NU´et. Tine Richter-Friis, NewPerspective coaching

"Det hele menneske", balance, nærvær og glæde er afgørende værdier for mig, både privat og som terapeut.
Jeg ser det som min vigtigste opgave at være der for dig.
At inspirere dig, støtte og hjælpe dig, og samtidig udfordre dig og dit livssyn, for at igangsætte den forandring, du ønsker.

Din sikkerhed for et professionelt forløb:
1. Jeg er Eksamineret ID Psykoterapeut. Et meget intensivt og kvalitetsbetonet 4 årigt studie hos Ole Vadum Dahl på ID Academy (dokumenteret hunderedevis af timers praktik i øvegruppe og mange timers egenterapi og supervision hos professionelle psykoterapeuter).
2. Jeg er Certificeret Professionel Coach fra Axept. En 1 årig intensiv uddannelse grundlagt af psykolog Birgitte Jepsen.
3. Jeg er Stress-coach fra Axept, en stress-overbygning til coachuddannelsen.
4. Jeg er naturterapeaut fra HEG.
5. Jeg har selv gået vejen. Som psykoterapeut er det et krav, at man arbejder med sig selv, for at blive mere hel og tro mod den man er. Som psykoterapeuter tror vi på, at man skal have arbejdet med sine egne temaer og eksistentielle grundfølelser, som afmagt, smerte, kraft og glæde mv, for at kunne støtte andre mennesker i at arbejde med deres problematikker.
6. Jeg er desuden farmaceut. Og har arbejdet i industrien, på apotek og i psykiatrien.